Nagovor predsednika

25 Februar 2018 Objavil: 

Spoštovani prijatelji športa,

dva meseca potem, ko je dosedanji predsednik NK Interblock gospod Tadej Drmaž podal odstopno izjavo, je napočil čas, da nova ekipa prevzame vodenje kluba. Poudarjam EKIPA. Ekipo pa ne tvorijo samo člani upravnega odbora, temveč vsi člani kluba, predvsem trenerji, starši in otroci. S tem namenom pozivam vse, ki so pripravljeni sodelovati v novi zgodbi kluba, da sodelujejo in pomagajo po svojih zmožnostih. Predvsem pa pozivam vse, ki niso pripravljeni aktivno sodelovati, naj vsaj ne škodijo. To velja predvsem za širjenje nepreverjenih govoric, ki običajno povzročijo veliko škode in od njih ni nobene koristi. Razen morda hranjenju lastnega ega na račun drugih.

Glede na to, da se rezultatsko ne nahajamo v zavidljivi situaciji, so bili odnosi v zadnjem času malo bolj napeti kot običajno. Zadevo je potrebno sprostiti in to uspešno delamo in posledično bomo nagrajeni z dobrimi rezultati. Očitno se dviguje raven samozavesti, kot tudi raven delovne vneme. To velja za vse selekcije, še posebej za ekipe, ki nastopajo v ligah NZS.

Ptako je treba vzpostaviti učinkovit dialog s starši, jim pojasniti nastalo situacijo, predvsem pa način, kako se nameravamo iz te situacije izkopati. Verjamem, da je med starši še veliko takih, ki so s svojim znanjem in sposobnostmi pripravljeni pomagati klubu, da se vrne na nivo delovanja in uspehov, kot je nekoč že bil. Klub ima lahko lepo perspektivo ob primernem pristopu vseh sodelujočih, ki predvsem vključuje pozitivno naravnano komunikacijo. Seveda imajo na prihodnost vpliv tudi nekateri zunanji dejavniki, ki pa jih bomo skušali obrniti sebi v prid. Tukaj imam v mislih predvsem obnovo igrišča z umetno travo in zagotovitev stabilnega financiranja nogometne šole.

Z besedami bi rad bil v tem trenutku bolj skromen, kajti čaka nas ogromno dela, da se pripravi pogoje in izvede nov zagon kluba. Časa za pogovore tekom sezone bo dovolj, delo in rezultate pa bomo analizirali na koncu sezone 2017/18.

Naj ponovim besede iz svojega prvega nagovora, v katerem sem analiziral situacijo na osnovi tedaj znanih informacij ter napovedal smernice dela v prihodnosti. Brez težav sprejmem kritiko, vendar samo pod pogojem, če je argumentirana, dobronamerna in predvsem podprta s predlogom, kako neko stvar narediti bolje. Zato vas vabim, da skupaj nadaljujemo z gradnjo kluba, ki bo v ponos vsem članom in na katerega bodo z zavidanjem (vendar ne z zavistjo) gledali vsi, ki se bodo kakorkoli srečevali z nami.

Športni pozdrav

Igor Pušnik

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja