Administrator

Administrator

Poletne priprave v Kranjski gori

Spoštovani starši, v spodnji priponki si lahko preberete potek prijave in plačila letošnjih poletnih priprav v Kranjski Gori. 

Datumi priprav za posamezne selekcije so sledeči:

U19 in U17: od 5. do 8. avgusta 2018

U15: od 8. do 11. avgusta 2018

U12, U13, in U14: od 23. do 26. avgusta 2018

U9, U10 in U11:  od 26. do 28. avgusta 2018

Pretekli vikend sta se selekciji U9 in U10 udeležili dvodnevnega turnirja Kraljev memorial v Mengšu. Prvi dan so tekmovale ekipe U9, fantje iz Interblocka so zasedli odlično 1. mesto. Drugi dan je bila na vrsti ekipa U10, ki je bila prav tako ena izmed najbolših. Fantje U10 so se na končni lestvici uvrstili na 3. mesto.  

 

Konec sezone: Predsednik Interblocka o prestopih

Spoštovani starši in nogometaši

V obdobju po koncu nogometne sezone, ko naj bi se v glavnem vse skupaj umirilo in gredo igralci na zaslužene počitnice, je v klubskih upravah najbolj delovno in stresno. To je obdobje, ko se manjši in predvsem finančno šibkejši klubi borijo za svoje igralce, medtem ko večji in finančno močnejši klubi igralcem obljubljajo blesteče kariere in tudi določena finančna sredstva v zameno za igranje v njihovem klubu. Ker je socialna varnost v Sloveniji slaba in številne družine težko shajajo iz meseca v mesec, lahko nekaj deset ali sto evrov štipendije mesečno pomeni velik prispevek k družinskemu proračunu. Potrebno pa se je zavedati, da ko otrok začne igrati za denar oziroma v okviru pogodbe z zastopnikom (managerjem), to običajno predstavlja velik dodaten pritisk na mladega nogometaša in v določenem trenutku ovira za njegov nadaljnji razvoj.

Dragi prijatelji NK Interblock
 
končana je tekmovalna sezona 2017/2018 v NZS ligah. Na koncu se nam je izteklo po željah in vse selekcije so si zagotovile novo sezono tekmovanja na najvišjih nivojih tekmovanja (1. liga NZS starejši dečki U15 zahod ter 1. liga NZS kadeti in mladinci). Kot radi rečejo trenerji, trpeli smo, vendar smo zdržali kljub pritiskom in mnogim neugodnim okoliščinam. V ponedeljek, dan po odločilnem tekmovalnem vikendu, je bil dan za slavje. Za upravo pa se začenja trdo delo, da se sezona finančno zaključi, hkrati pa razreši dileme o ekipi trenerjev za novo sezono, ker si ne želim, da bi v naslednji sezoni do konca trepetali za obstanek. Nivo igranja v ligah NZS namereč zahteva ustrezno kadrovsko sestavo in materialne pogoje za vse selekcije kluba. Glede slednjih bo treba mnoge stroške optimizirati, predvsem pa odigrati še eno sezono na obstoječi umetni travi, kajti zelo malo verjetno je, da jo bomo imeli možnost zamenjati pred novo sezono. V teh dneh je bilo zelo veliko pogovorov glede kadrovske sestave, tako v trenerskih vrstah kot med igralci. Za slednje in njihove starše bodo pogovori še potekali, ker jim želimo predstaviti nov načrt delovanja kluba. Predvsem pa vsem zagotavljam, da bomo naredili korak naprej v organizaciji dela, tako uprave kluba kot pri delu z mladimi nogometaši.

Zaprtje lokala zaradi prenove!

Klubski interni bife NK Interblock bo zaradi prenove z dnem 8.6.2018 zaprt za vse obiskovalce in nogometaše. 

Vljudno vas prosimo, da nas o morebitnih aktivnostih ob zaključku sezone predhodno obvestite.

Dostop do igrišča in garderob bo v večini normalno prehoden, v nasprotnem primeru pa bo to ustrezno označeno.

Hvala za razumevanje. 

Spoštovani nogometaši in starši!

Vsem se zahvaljujem, da smo sezono skupaj uspešno pripeljali h koncu. Zagotovo je bila sezona stresna za vse vpletene in v NK Interblock Ljubljana bomo naredili vse, da do tega ne bo več prihajalo. Iz te situacije smo se veliko naučili in potrudili se bomo, da NK Interblock ponovno uvrstimo med vodilne nogometne šole v Sloveniji.

Remi kadetov in zmaga mladincev proti Gorici

V 25. krogu 1. SKL in 1. SML smo na Ježici gostili nasprotnike iz Gorice. Ker sta bili to predzadnji tekmi spomladanskega dela lige, je bilo potrebno tekmi končati s čim večjim številom točk.

U15: Pomembna zmaga proti Kopru!

V soboto, 19.5.2018, je fante U15 čakala pomembna tekma s FC Koper, ki na skupni lestvici zaseda visoko 4. mesto. Zaradi boja za obstanek v ligi so morali fantje pokazati odlično igro z močnim, favoriziranim nasprotnikom. Poraza si tokrat niso smeli privoščiti.

U15: Remi proti ekipi NK Bilje

V sredo, 25.4.2018, smo na domačem igrišču gostili ekipo NK Gostilna Kogoj Bilje, ki je trenutno na 12. mestu. Ker Interblock na lestivici zaseda 13. mesto, je bila tekma še toliko bolj pomembna. Fantje si poraza niso smeli privoščiti in so igrali z upanjem na zmago. 

Zmaga mladincev in poraz kadetov proti Olimpiji

V 23. krogu 1. SKL in 1. SML smo na našem igrišču gostili Olimpijo.

Stran 1 od 26

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja