Vpis mladih nogometašev

Administrator 24 Februar 2016 4071 Ogledov

NK Interblock velja za eno najboljših mladinskih nogometnih šol v Sloveniji. Do 12 leta se nogometaši učijo osnovnih nogometnih spretnosti, tako da ob privajanju na resno delo tudi uživajo v nogometu. V starejših kategorijah imajo igralci, ki imajo ustrezne sposobnosti, možnost, da ob vodstvu strokovno usposobljenih trenerjev ob pridobivanju izkušenj v 1. slovenski kadetski in mladinski ligi napredujejo v prave nogometaše. Veliko igralcev mladinske nogometne šole NK Interblock je tudi v sezoni 15/16 članov slovenskih mladinskih državnih selekcij.

Treningi pod vodstvom izkušenih trenerjev, ki imajo ustrezne licence in pedagoške izkušnje, potekajo v mladinskem centru NK INTERBLOCK (Športni park Štefana Beleta, Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana) na mali in veliki umetni travi, v zimskem času pa v telovadnicah in nogometnih balonih.

Višina mesečnih vadnin je odvisna od števila treningov po posameznih selekcijah. Za najmlajše nogometaše, ki imajo nogometne aktivnosti trikrat tedensko, vadnina znaša 35 EUR mesečno, za najstarejše, ki imajo nogometne aktivnosti praktično vsak dan, pa vadnina znaša 55 EUR mesečno. V vadnino je vključena zimska uporaba dvoran in balonov, kotizacija za tekmovanja ter prevozi in prehrana v tekmovanjih na državnem nivoju. Da bi omogočili igranje nogometa kar največ mladim nogometašem, smo se v NK Interblock odločili, da nogometašem iz socialno ogroženih družin, ki ne zmorejo plačevati celotnih vadnin, znižamo višino mesečnih vadnin.


Za vaša vprašanja vam je na voljo vodja mlajših selekcij g. Petar Džaferović (petar.dzaferovic@nkinterblock.com, GSM 041 882 859 ).

 

Ime in priimek*
E-mail:*
Zadeva:
Sporočilo:
Prepiši znake iz slike

Vadnine

Administrator 17 Februar 2016 2616 Ogledov

Vadnine predstavljajo pretežni del prihodkov kluba. Iz vadnin klub financira stroški trenerjev, tekmovanj (sodniki, dresi, prevozi na oddaljena prizorišča, prehrana na gostovanjih, ...) in vzdrževalni stroški objekta na Ježici. Mesečna vadnina v mladinskem pogonu NK Interblock je določena v PRAVILNIKU O VADNINAH (v nadaljevanju: vadnina) znaša:

 1. za selekciji U7 do U9 35,00 EUR,
 2. za selekcijo U10, 11 40,00 EUR,
 3. za selekcije od U12 do U19 55,00 EUR.

V kolikor sta v klub včlanjena dva otroka z ene družine, plača polno vadnino le starejši, mlajši pa le del vadnine (v nadaljevanju: družinska vadnina). V primeru, da je starejši otrok oproščen plačila vadnine v primeru hujših poškodb ali bolezni skladno z določili tega pravilnika, v mesecih njegove odsotnosti polno vadnino plačuje mlajši otrok. Družinska vadnina za mlajšega otroka znaša:

 1. za selekciji od U7 do U9 15,00 EUR,
 2. za selekcijo U10, U11 20,00 EUR,
 3. za selekcije od U12 do U19 25,00 EUR.

SUBVENCIONIRANE VADNINE

Klub bo v okviru svojih zmožnosti pomagal igralcem iz socialno šibkejših družin. Klub bo omogočal znižane vadnine (v nadaljevanju: subvencionirana vadnina), katerih višina bo odvisna od števila prošenj za subvencionirano vadnino, razpoložljivih sredstev kluba za znižanje vadnin ter od višine povprečnega mesečnega dohodka na družinskega člana posameznega prosilec, kakor bo ugotovljeno iz odločbe za otroški dodatek, sprejete s strani Centra za socialno delo (v nadaljevanju: odločba za otroški dodatek). Za subvencionirano vadnino igralca iz socialno šibkejše družine mora prosilec posredovati klubu po navadni pošti ali po elektronski pošti na e­naslov kluba ali e­naslov člana upravnega odbora kluba, pristojnega za finance, prošnjo z dokazilom, ki ga predstavlja odločba za otroški dodatek. Igralec je upravičen do subvencionirane vadnine izključno za obdobje od datuma, ko klub prejme odločbo za otroški dodatek, do datuma veljavnosti odločbe za otroški dodatek. 
Odločitev o subvencionirani vadnini sprejmejo pristojni organi kluba.

Dohodnina

Administrator 17 Februar 2016 1564 Ogledov

Nogometnemu klubu NK Interblock lahko pomagate tudi s tem, da mu namenite 0,5 odstotka odmerjene dohodnine. Zaradi donacije se znesek plačane dohodnine ne bo povečal. Postopek je enostaven, izpolnite priložen obrazec s svojimi podatki ter podatki NK Interblock.

Podpisan obrazec oddajete predstaviku svoje selekcije. Oddaja obrazca je možna tudi v elektronski obliki preko aplikacije eDavki.

Več o donaciji in pristojnih davčnih uradih lahko najdete v Uredbi o namenitvi dela dohodnine za donacijo.

 

Priloge:Obrazec

Tehnični vodja

Administrator 17 Februar 2016 1478 Ogledov

Naloge tehničnega vodje selekcije.

Na domači tekmi:

 • zadolži starša­varnostnika na vratih ograje garderobe, da ne spušča v službeni prostor nikogar razen dveh ekip in sodnikov ter delegata.
 • poskrbi za zapisnik (napiše zapisnik na začetku in na koncu tekme).

Na gostujočih tekmah:

 • pripelje opremo (drese, žoge in bidone) na tekmo in po tekmi vse odpelje na Ježico čim prej ali pokliče (Mija 040/721­690) ali se že v petek dogovori z trenerjem.
 • od trenerja prevzame tekmovalne kartončke in list s postavo in uredi tehnične zadeve z delegatom - ­podpiše pred in po tekmi.
 • je vseskozi dostopen trenerju za pomoč ­najbolje če je z njim na klopi in mu pomaga v primeru poškodb ali česa drugega.

NK Interblock

Tesovnikova 54 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja