IBTV: Kregar se predstavi

23 Februar 2017 Objavil: 

V koledarskem letu 2017 smo vpeljali novo popestritev! Zaživela je klubska spletna televizija NK Interblock TV.

Ker želimo v NK Interblock vseskozi hoditi v koraku s časom, vam predstavljam naslednjo novost. Pred vami je prvi prispevek IBTV, spletne televizije, kjer boste lahko v prihodnje spremljali video posnetke s klubsko tematiko. Na našem uradnem YouTube kanalu boste lahko našli pogovore z igralci in trenerji Interblocka, ob začetku sezone pa tudi posnetke tekem Interblockovih ekip v uradnih tekmovanjih.

Začenjamo pa s predstavitvijo ene izmed številnih okrepitev članskega moštva v januarskem prestopnem roku. Dvajsetletni Oskar Kregar je prve nogometne korake na Ježici storil še v času Factorja, kasneje pa je kar deset let igral za vse starostne kategorije Olimpije. V tekmovanjih pod okriljem Nogometne zveze Slovenije (SML, SKL, U15 zahod) je odigral 133 tekem in k Interblocku prihaja po vmesnem polletnem igranju za Komendo v tretji SNL.

"V garderobi je odlično vzdušje, kar je zelo pomembno, da je dobra klapa. Tudi treningi so mi všeč, ker so na podobnem principu, kot sem ga vajen iz mladinskega pogona Olimpije," je med drugim povedal hitri krilni napadalec, ki že od sredine januarja vadi pod vodstvom trenerja Sanela Konjevića. Več o njem pa lahko izveste v kratki video predstavitvi.

NK Interblock

Tesovnikova 54 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja