IBTV: Interblock : Komenda 4:0

14 Marec 2017 Objavil: 

Poglejte si zadetke z zadnje prijateljske tekme pred drugim delom sezone in izjavo trenerja Sanela Konjevića.

Z zadnjo prijateljsko tekmo je Interblock končal pripravljalno obdobje pred drugim delom sezone. V nedeljo je na t.i. »generalki« IB na Ježici premagal tretjeligaša Komendo s 4:0. Čeprav je manjkalo nekaj pomembnih igralcev prve enajsterice, je ekipa pokazala hiter, dinamičen nogomet, ki ga je podkrepila s štirimi zadetki.

Prva dva gola sta padla v zaključku prvega polčasa. Najprej je po lepi podaji Matica Vrečiča z desne strani zadel Alen Nikola Rajković, ki je tik pred odmorom lepo lepo preigraval in podal za gol Gašperja Hrenka Hrovatina.

Ta je v drugem polčasu zadel še dvakrat! Najprej po podaji Aleša Zajca, potem pa je izkoristil še odlično globinsko žogo Oleksandra Sycha, sam stekel proti vratom in zanesljivo zabil za končnih 4:0.

Interblock bo prvo tekmo spomladanskega dela odigral v nedeljo, ko bo na Ježici v mestnem derbiju gostovala Svoboda. Tekma se bo začela ob 15. uri.

Po koncu pripravljalnega obdobja je za IBTV nekaj besed povedal tudi trener ekipe Sanel Konjević: »Cilj je bil, da vsem fantom omogočimo večje število treningov, bili smo blizu profesionalnemu delu. Z udeležbo in pristopom sem zelo zadovoljen,« je med drugim povedal Konjević.

Vse gole s tekme in celotno izjavo trenerja si oglejte v spodnjem posnetku.

Foto: SPS

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja