Administrator

Administrator

Upravni odbor kluba sklicuje zbor članov!

Na podlagi 24. člena statuta Nogometnega kluba Interblock upravni odbor kluba sklicuje zbor članov, ki bo v četrtek, 18. oktobra 2018 ob 18.30 v prostorih kluba ob igrišču na Tesovnikovi 54.

Člane kluba vabimo, da se zbora udeležijo v čim večjem številu. 

Za več informacij si preberite spodnje vabilo. 

Realnost in iluzija razvoja igralcev

Spoštovani,

kljub temu, da sem pred kratkim zapisal nekaj misli na temo prestopnega roka, želim in moram zaradi zaščite interesov kluba, pojasniti še nekaj dejstev. Sicer se zdijo dejstva splošno znana, vendar samo neposredno vpletenim v klubih in deloma tudi staršem in otrokom, ki igrajo v višjih selekcijah in jih klubi vabijo v svoje sredine. V poletnem prestopnem roku, ki sicer traja od 1.7. do 31.8., je možno zamenjati klub tako, da do 15.7. starši pošljejo v klub priporočeno pošto z zahtevo za izpisnico. Registracija v novem klubu je na osnovi priporočene pošte možna tudi brez izpisnice. Po tem roku je prestop možen samo na osnovi dogovora med kluboma, pri čemer je potrebno upoštevati tudi nadomestila za vzgojo in razvoj (t.i. odškodnine) za igralce v kadetskih in mladinskih selekcijah. Nadomestila in količniki za reprezentante so navedeni v pravilniku NZS. Odškodnina je delno nadomestilo klubu za vlaganje v vzgojo in razvoj igralcev. Mnogi se namreč ne zavedajo, da vadnina predstavlja zgolj del potrebnih sredstev za delovanje kluba.

Prvo in tretje mesto na turnirju Kraljev memorial v Mengšu!

Pretekli vikend sta se selekciji U9 in U10 udeležili dvodnevnega turnirja Kraljev memorial v Mengšu. Prvi dan so tekmovale ekipe U9, fantje iz Interblocka so zasedli odlično 1. mesto. Drugi dan je bila na vrsti ekipa U10, ki je bila prav tako ena izmed najbolših. Fantje U10 so se na končni lestvici uvrstili na 3. mesto.  

 

Konec sezone: Predsednik Interblocka o prestopih

Spoštovani starši in nogometaši

V obdobju po koncu nogometne sezone, ko naj bi se v glavnem vse skupaj umirilo in gredo igralci na zaslužene počitnice, je v klubskih upravah najbolj delovno in stresno. To je obdobje, ko se manjši in predvsem finančno šibkejši klubi borijo za svoje igralce, medtem ko večji in finančno močnejši klubi igralcem obljubljajo blesteče kariere in tudi določena finančna sredstva v zameno za igranje v njihovem klubu. Ker je socialna varnost v Sloveniji slaba in številne družine težko shajajo iz meseca v mesec, lahko nekaj deset ali sto evrov štipendije mesečno pomeni velik prispevek k družinskemu proračunu. Potrebno pa se je zavedati, da ko otrok začne igrati za denar oziroma v okviru pogodbe z zastopnikom (managerjem), to običajno predstavlja velik dodaten pritisk na mladega nogometaša in v določenem trenutku ovira za njegov nadaljnji razvoj.

Kljub kratkemu obdobju in prenekaterim spremembam v trenerski piramidi, je NK Interblock pripravljen na nove izzive ter predvsem trdno in kakovostno delo.

Zahvaljujemo se vsem dosedanjim članom za prispevek k delovanju kluba in jim želimo veliko sreče v nadaljevanju trenerske kariere. Zahvala velja dosedanjemu vodji mladinskega pogona Darku Karapetroviću, ki prevzema vodenje članske selekcije s ciljem uvrstiti se v 3. SNL, pomočniku mladinskega trenerja Igorju Laziću, pomočniku kadetskega trenerja Blažu Brezovačkemu, trenerju vratarjev Ivu Tahiroviću, trenerju selekcije Alešu Mežnaršiču, ki je sprejel velik izziv in postal trener kadetske ekipe NK Domžale, kondicijskemu trenerju Mihi Tomcu ter pomočniku selekcije U14 Tadeju Pavliču.

ZAPRTJE LOKALA ZARADI PRENOVE!

Klubski interni bife NK Interblock bo zaradi prenove z dnem 8.6.2018 zaprt za vse obiskovalce in nogometaše. 

Vljudno vas prosimo, da nas o morebitnih aktivnostih ob zaključku sezone predhodno obvestite.

Dostop do igrišča in garderob bo v večini normalno prehoden, v nasprotnem primeru pa bo to ustrezno označeno.

Hvala za razumevanje. 

Spoštovani nogometaši in starši!

Vsem se zahvaljujem, da smo sezono skupaj uspešno pripeljali h koncu. Zagotovo je bila sezona stresna za vse vpletene in v NK Interblock Ljubljana bomo naredili vse, da do tega ne bo več prihajalo. Iz te situacije smo se veliko naučili in potrudili se bomo, da NK Interblock ponovno uvrstimo med vodilne nogometne šole v Sloveniji.

Remi kadetov in zmaga mladincev proti Gorici

V 25. krogu 1. SKL in 1. SML smo na Ježici gostili nasprotnike iz Gorice. Ker sta bili to predzadnji tekmi spomladanskega dela lige, je bilo potrebno tekmi končati s čim večjim številom točk.

U15: Pomembna zmaga proti Kopru!

V soboto, 19.5.2018, je fante U15 čakala pomembna tekma s FC Koper, ki na skupni lestvici zaseda visoko 4. mesto. Zaradi boja za obstanek v ligi so morali fantje pokazati odlično igro z močnim, favoriziranim nasprotnikom. Poraza si tokrat niso smeli privoščiti.

U15: Remi proti ekipi NK Bilje

V sredo, 25.4.2018, smo na domačem igrišču gostili ekipo NK Gostilna Kogoj Bilje, ki je trenutno na 12. mestu. Ker Interblock na lestivici zaseda 13. mesto, je bila tekma še toliko bolj pomembna. Fantje si poraza niso smeli privoščiti in so igrali z upanjem na zmago. 

Stran 1 od 26

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja