Admin

Admin

PRIČETEK TRENINGOV V LETU 2018

V ponedeljek 8.1.2018 je začetek treningov selekcij:
 
U13 - U18
 
Poleg treningov na urniku bodo selekcije U15, U17 in U19 trenirale tudi v:
 
MaxxFitnesu na Dunajski c.190
 
po razporedu:
 
U19 ,U17    ponedeljek,sreda in petek               15:30  do 17:00
U15             torek in četrtek                                15:30  do 17:00
 
Podrobne informacije dobijo od svojih trenerjev na prvem treningu.
 
 

 

1. SNL starejši dečki

NK Interblock : ND Ilirija 1:2 (1:1)

Tekmo smo zelo dobro odprli, saj smo v deveti minuti povedli.

V nadaljevanju smo imeli še nekaj priložnosti, a žal nismo zadeli.

Nasprotnik nas je kaznoval tik pred koncem prvega polčasa.

V drugem polčasu smo prejeli še drugi zadetek in nasprotnik je povedel.

Nadaljevali smo zelo dobro,  imeli veliko več priložnosti, a žal se nam ni posrečilo,da bi zadeli zadetek.

 

Kapetan Oskar Oderlap 

Kadeti: Izjava kapetana Gantar Maksa

 V tekmo smo štartali slabo in nasprotnik je takoj prevzel pobudo. Ob polčasu smo se pogovorili in odločili, da moramo dati od sebe maksimum in da se mora vedeti kdo je domačin. V drugem polčasu smo igrali bolje in pokazali karakter. Ob izenačenju iz prostega strela smo bili vsi skupaj zelo veseli, saj smo se vrnili nazaj v tekmo, sicer pa iz naše strani to ni bila najbolje odigrana tekma.

 

Maks Gantar, kapetan U17

 

Veseli me, da smo jesenski del sezone zaključili z zmago.
Mislim, da smo odigrali dobro tekmo in soigralcem bi rad čestital za odlično predstavo.
Celotnih 90 minut smo odigrali zbrano in nadzirali srečanje.
Vidni sta bili velika želja in borba, ki nas krasita že od samega začetka sezone.
Menim, da smo kot ekipa od prvega skupnega treninga pa do danes neprestano napredovali.
Vzdušje v garderobi je fantastično in ponosen sem, da sem lahko del te ekipe.
Verjamem, da bo pomladni del še bolj uspešen.
 
 
 
Lep pozdrav
 
David Stariha Laban, kapetan U19

 

1. liga mlajši dečki

NK IB: NK Krka 1:1(1:0)

" Večerna tekma proti Krki nam je ponudila veliko dinamike in borbenosti. Z malce več odločnosti v zaključkih bi lahko tudi zmagali, a tudi z remijem smo lahko zadovoljni.
Še bolj sem pa zadovoljen z pristopom, ki nas mora krasiti na vsaki tekmi ne glede na to kdo je na drugi strani igrišca."
 
Trener Aleš

 

1. SNL starejši dečki

NK Izola : NK Interblock 0:1 (0:0)
 
" Začeli smo odločno in si že v začetku tekme ustvarili dve priložnosti za zadetek. Sledil je nerazumljiv padec po katerem je domača ekipa prevzela pobudo na igrišču. V nadaljevanju tekme smo bili bolj odločni in si zopet ustvarjali priložnosti. Zasluženo smo povedli ter na koncu osvojili primarni cilj te tekme. Čestitke fantom za zmago in pohvale za reakcijo med polčasom."
 
Trener Aleš

U14 ŠD Extrem : NK Interblock

V soboto smo gostovali pri ŠD Extrem iz Ribnice.

Čeravno je v moštvu manjkalo nekaj pomembnih členov ekipe, sem od fantov pričakoval več.

Žal smo bili konkurenčni in morda celo boljši od domačinov le prvi polčas, ki smo ga dobili z 1:0. Nadaljevanje je postreglo z našo neaktivno  - neborbeno igro, kar je rezultiralo, da iz treh strelov domačinov z razdalje,  prejmemo tri zadetke.

Zaključek srečanja in malce bolj pogumna igra je spet vzpostavila ravnotežje v igri, vendar v zaključkih napada nismo bili dovolj dobri, da bi dosegli zadetek. 

trener Boris
-----------------------------

Nagovor predsednika kluba

 

Spoštovani prijatelji športa,

 

Dva meseca potem, ko je dosedanji predsednik NK Interblock gospod Tadej Drmaž podal odstopno izjavo, je napočil čas, da nova ekipa prevzame vodenje kluba. Poudarjam EKIPA. Ekipo pa ne tvorijo samo člani upravnega odbora, temveč vsi člani kluba, predvsem trenerji, starši in otroci. S tem namenom pozivam vse, ki so pripravljeni sodelovati v novi zgodbi kluba, da sodelujejo in pomagajo po svojih zmožnostih. Predvsem pa pozivam vse, ki niso pripravljeni aktivno sodelovati, naj vsaj ne škodijo. To velja predvsem za širjenje nepreverjenih govoric, ki običajno povzročijo veliko škode in od njih ni nobene koristi. Razen morda hranjenju lastnega ega na račun drugih.

 

 

Glede na to, da se rezultatsko ne nahajamo v zavidljivi situaciji, so bili odnosi v zadnjem času malo bolj napeti kot običajno. Zadevo je potrebno sprostiti in to uspešno delamo in posledično bomo nagrajeni z dobrimi rezultati. Očitno se dviguje raven samozavesti, kot tudi raven delovne vneme. To velja za vse selekcije, še posebej za ekipe, ki nastopajo v ligah NZS.

 

Prav tako je treba vzpostaviti učinkovit dialog s starši, jim pojasniti nastalo situacijo, predvsem pa način, kako se nameravamo iz te situacije izkopati. Verjamem, da je med starši še veliko takih, ki so s svojim znanjem in sposobnostmi pripravljeni pomagati klubu, da se vrne na nivo delovanja in uspehov, kot je nekoč že bil. Klub ima lahko lepo perspektivo ob primernem pristopu vseh sodelujočih, ki predvsem vključuje pozitivno naravnano komunikacijo. Seveda imajo na prihodnost vpliv tudi nekateri zunanji dejavniki, ki pa jih bomo skušali obrniti sebi v prid. Tukaj imam v mislih predvsem obnovo igrišča z umetno travo in zagotovitev stabilnega financiranja nogometne šole.

 

Z besedami bi rad bil v tem trenutku bolj skromen, kajti čaka nas ogromno dela, da se pripravi pogoje in izvede nov zagon kluba. Časa za pogovore tekom sezone bo dovolj, delo in rezultate pa bomo analizirali na koncu sezone 2017/18.

 

Naj ponovim besede iz svojega prvega nagovora, v katerem sem analiziral situacijo na osnovi tedaj znanih informacij ter napovedal smernice dela v prihodnosti. Brez težav sprejmem kritiko, vendar samo pod pogojem, če je argumentirana, dobronamerna in predvsem podprta s predlogom, kako neko stvar narediti bolje. Zato vas vabim, da skupaj nadaljujemo z gradnjo kluba, ki bo v ponos vsem članom in na katerega bodo z zavidanjem (vendar ne z zavistjo) gledali vsi, ki se bodo kakorkoli srečevali z nami.

 

Športni pozdrav

 

Igor Pušnik

NOVO! NK INTERBLOCK na INSTAGRAMU

1. SNL starejši dečki


NK Krka : NK Interblock 3:2 (1:1)
 
" Zahtevno gostovanje v Novem mestu se ni izšlo po naših željah. Začeli smo bolj zadržano vendar zdržali pritisk domačinov in povedli. V nadaljevanju prvega polčasa je Krka izenačila. Ključni moment se je zgodil takoj po naši zapravljeni enajstmetrovki, ko je Krka povedla. Pred koncem tekme je prišlo še do dveh zadetkov na obeh straneh.  Če se ne ozrem na rezultat sem zadovoljen z prikazanim, fantje so pokazali pravi športni duh in do konca verjeli vase."

 

Stran 1 od 2

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja