SML/SKL: Mladinci še drugič ugnali Domžale

01 April 2017 Objavil: 

V 18. krogu SML in SKL zmaga in poraz Interblocka proti Domžalam.

SML: Domžale : Interblock 1:2 (0:2)
Frelih (10), Pušnik (20)

Interblock: Cvijić, Strajnar, Muratagić, Stariha Laban (59. Perko), Švab, Paradiž, Filip (51. Kunič), Velić (71. Veselaj), Bašić, Pušnik (89. Bosnić), Frelih; trener: Karapetrović 

Po zmagi v mladinskem MNZ pokalu v Domžalah je Interblock mladinski vrsto Domžal ugnal še na prvenstveni tekmi na naravni travi v Ihanu. Ljubljančani so bili v prvem delu precej boljši tekmec, povedli pa so v deseti minuti, ko je svoj drugi gol v tej sezoni dosegel France Frelih. Deset minut kasneje je po lepem pobegu in asistenci Amirja Bašića žogo v domačo mrežo zabil še kapetan Nejc Pušnik. Zanj je bil to sedmi gol na zadnjih dveh tekmah. Prednost bi lahko bila tudi višja, saj se je tresel tudi okvir domačih vrat.

V drugem delu so domači po lepo izvedenem prostem strelu hitro znižali in bili nevarnejši tekmec. Interblock bi lahko v končnici tekme sicer spet vodil z dvema goloma prednosti, a je domači vratar po prostem strelu Francija Perka žogo odbil v vratnico. IB je zmagal še tretjič v drugem delu sezone.

SKL: Domžale : Interblock 2:0 (2:0)

Interblock: Krošelj, Gantar, Pucelj (41. Božič), Pajnkihar, Kosi, Klančar, Vešner Tičić, Hudin, Jusufagić, Čož, Abazaj (41. Dakić); trener: Lazić

Kadetska ekipa ni bila kos močnemu domžalskemu moštvu. Domači so tekmo odločili že v prvem delu z dvema goloma, v drugem polčasu pa je bila igra izenačena. Najbližje častnemu golu za Interblock je bil v končnici tekme Žan Hudin, ki je po prekinitvi streljal mimo vrat.

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja