U19: Visok poraz v finalu pokala

16 April 2017 Objavil: 

V mladinskem finalu MNZ Ljubljana je Bravo s 5:1 premagal Interblock.

Bravo : Interblock 5:1 (2:0)
Bosnić (85)

Interblock: Cvijić, Strajnar (68. Zupančič), Muratagić (55. Švab), Stariha Laban, Frelih, Paradiž, Filip (63. Bosnić), Velić (46. Veselaj), Bašić (55. Perko), Pušnik, Kunič; trener: Karapetrović

Interblocku ni uspelo ubraniti lanskega pokalnega naslova MNZ Ljubljana. Na stadionu ŽAK je bil boljši mestni tekmec Bravo, ki je slavil z visokih 5:1. 

V uvodu v srečanje je priložnost za vodstvo IB zapravil Nejc Pušnik, ki je streljal mimo vrat. Bravo je povedel v 26. minuti, ko je po odbiti žogi zadel Tilen Kralj. Priložnost za izenačenje je imel France Frelih, ki je streljal z glavo po podaji Domna Kuniča s prostega strela, a je vrata žogo odbil v kot. Deset minut pred odmorom je prednost povišal Jaka Lapajna.

V drugem polčasu bi Interblock še ujel priključek, če bi po podaji Kuniča zadel Pušnik, a je kapetan z glavo streljal mimo vrat. Tekma je bila odločena z golom Almina Kurtovića v 54. minuti, v izdihljajih tekme pa so padli še trije goli. Dva so dosegli domači, častnega za IB pa je zabil Kenen Bosnić. Bravo je zasluženo slavil in osvojil pokal.

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja