Po vodstvu 2:0 le remi

18 April 2017 Objavil: 

Interblock je v 16. krogu RLL doma remiziral z Dolomiti.

RLL: Interblock : Dolomiti 2:2 (0:0)
Strajnar (57), Pušnik (62); Prebil (71), Duh (80)

Interblock: Mrežar, Strajnar, Babnik, Drevenšek, Stariha Laban, Vrhovac (46. Sych), Filip (71. Zorić), Ćoralić, Pušnik, Rajković (74. Hrenko Hrovatin), Vozel (46. Ciriković); trener: Konjević

Kljub dominaciji in velikem številu priložnosti Interblocku ni uspelo četrtič zapored zmagati v Regionalni Ljubljanski ligi. Na koncu so Ljubljančani doma proti Dolomitom osvojili le točko.

V prvem delu golov ni bilo, priloižnosti domačih pa ogromno. V deveti minut je najprej po lepi diagonalni podaji Luke Filipa žogo sprejel in pred vrata podal Nejc Strajnar, mimo gola pa je sprožil Alen Nikola Rajković. Minuto kasneje je od daleč zgrešil kapetan Alen Ćoralić, že v naslednjem napadu pa je mimo gola z glavo meril Jure Vozel. Najlepšo priložnost v prvem delu je zapravil Rajković v 28. minuti, sam se je znapek v kazenskem prostoru, a je gostujoči vratar Jan Rems žogo odbil. Nekaj minut kasneje je ujel tudi žogo po strelu Filipa od Daleč, za konec polčasa pa je s strani mimo gola udaril še Vozel.

Drugi del je bil precej bolj ploden kar se golov tice. V 53. minuti je najprej mimo vrat sprožil Nejc Pušnik, štiri minute kasneje pa vodstvo Interblocka. Po odbiti žogi je močno sprožil Strajnar in zadel za 1:0.

V 60. minut bi Pušnik lahko povišal prednost. V istem napadu je streljal dvakrat, najprej se je žoga odbila, v drugo pa je sprožil mimo gola. Že dve mintuti kasneje pa je vendarle zabil, po podaji Rajkovića je natančno meril z glavo in zdelo se je, da je tekma odločena.

Domači so bili namreč preveč zapravljivi. V 68. minuti je z glavo zgrešil debitant David Stariha Laban, minuto kasneje pa se je po čudoviti podaji Pušnika Strajnar znašel sam pred gostujočim vratarjem, a ga je zgolj nastreljal in ostalo je 2:0.

Kazen je sledila v 71. minuti ko se je ob nezanesljivosti domače obrambe sam proti vratom sprehodil Jaka Prebil in zniđal rezultat, deset minut pred koncem pa je po novem protinapadu rezultat izenačil Primož Duh.

Kljub temi bi točke lahko ostale doma, v zadnji sekundi je namreč iz ugodnega položaja močno sprožil Strajnar, a je Rems še enkrat dobro posredoval in tekma se je končala z remijem.

Interblock je kljub razočaranju ob let točki zdaj podaljšal niz neporaženosti na štiri točke in naslednjo nedeljo spet igra doma, v goste prihaj Termit iz Moravč. Omenimo, da je tokrat prvič za člansko moštvo zaigral 17-letni branilec David Stariha Laban, igranje naših mladih igralcev pa ostaja prioriteta in poslanstvo v članski ekipi IB.

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja