SML/SKL: Dramatična zmaga nagrada za prevlado

28 April 2017 Objavil: 

V 21. krogu SML in SKL je Interblock proti Kopru osvojil tri točke.

SML: Interblock : Koper 2:1 (1:1)
Frelih (26), Korica (89)

Interblock: Cvijić, Strajnar, Perko, Frelih, Stariha Laban, Paradiž (89. Muratagić), Filip, Pušnik, Bašić, Kunič (75. Velić), Bosnić (77. Korica); trener: Karapetrović

Interblockova U19 ekipa nadaljuje z odlično formo v drugem delu sezone. Proti Kopru nova sijajna predstava in zaslužena zmaga. Interblock je povedel v 26. minuti, ko je po kotu in gneči v kazenskem prostoru zaključil France Frelih. Koper je izenačil po protinapadu le tri minute kasneje, IB pa je imel izjemno priložnost v končnici prvega dela, ko je gostujoči vratar najprej ubranil strel Domna Kuniča in potem še na bravurozen načil udarec Nejca Pušnika.

V drugem delu absolutna ofenziva Ljubljančanov. Lepe priložnosti za vodstvo so zapravili Amir Bašić, Kenen Bosnić, Pušnik in Kunič, v 89. minuti pa je vendarle prišla nagrada za prevlado. Bašić je s Pušnikom odigral lepo dvojno podajo in prodrl v kazenski prostor ter na oddaljeni vratnici poiskal Angela Korico, ki je mirno zaključil za zmago Interblocka.

SKL: Interblock : Koper 0:1 (0:0)

Interblock: Krošelj, Božič, Gantar, Pajnkihar, Kosi, Klančar, Čufurović, Drmaž, Čož (68. Abazaj), Hudin, Vešner Tičić (27. Jusufagić); trener: Lazić

Kadetski ekipi v drugem delu sezone še vedno ne gre. Tudi proti Kopru v izenačeni tekmi nesrečen poraz. V prvem polčasu sta imela najlepši priložnosti za domače Anže Kosi, ki mu je strel z glavo odlično ubranil gostujoči vratar, in Aldin Čufurović. V drugem delu so gostje po nekaj minutah z veliko sreče povedli, izjemno priložnost za izenačenje pa je zapravil Maks Gantar, ki mu z bližine ni uspelo zaključiti. Ljubljančani so večino drugega dela odigrali z igralcem več, a tega niso znali vnovčiti in točke so odpotovale na Obalo.

 

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja