SKL/SML: Brez točk proti Olimpiji

13 May 2017 Objavil: 

V 24. krogu SML in SKL je Interblock doživel poraza proti Olimpiji.

SML: Olimpija : Interblock 1:0 (1:0)

Interblock: Cvijić, Strajnar, Perko, Frelih, Stariha Laban, Paradiž, Filip, Bašić, Velić (45. Švab), Kunič (70. Veselaj), Korica (60. Bosnić (81. Muratagić)); trener: Karapetrović

Mladinci Interblocka so na mestnem derbiju doživeli nesrečen poraz proti Olimpiji. Domači so gol dosegli po hitri akciji že v 11. minut, v nadaljevanju prvega polčasa pa je najprej lepo s prostega strela meril Luka Filip (izkazal se je domači vratar), potem pa je po prekinitvi z glavo čez gol streljal še David Stariha Laban.

V drugem delu je imel IB še več izrazitih priložnosti, dvakrat se je tresla tudi vratnica domačega gola, a je ostalo pri minimalni zmagi domačih.

 

SKL: Olimpija : Interblock 3:0 (2:0)

Interblock: Tratnik, Delić, Gantar, Pajnkihar, Ahmetaj (70. Rožman), Klančar, Drmaž, Vešner Tičić (65. Dakić), Jusufagić, Čož, Kosi (65. Djukanović); trener: Lazić

Kadeti so zanesljivo izgubili z Olimpijo, a si tako visokega poraza niso zaslužili. Takoj na začetku srečanja, pri rezultatu 0:0, je Anže Kosi zadel vratnico, v nadaljevanju pa sta priloižnost zapravila še Matej Čož in Maks Gantar. Čož je v drugem delu nevarno meril še s prostega strela, a Interblocku žal ni uspelo doseči vsaj častnega gola.

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja