Dvakrat Kregar za tri točke

14 May 2017 Objavil: 

V 19. krogu Regionalne Ljubljanske lige je Interblock premagal Dob z 2:0.

RLL: Interblock : Dob 2:0 (1:0)
Kregar (27, 80)

Interblock: Mrežar, Vrečič (69. Zorić), Babnik, Drevenšek, Svilar, Karamatić (62. Paradiž), Filip (86. Vrhovac), Ćoralić, Sych, Kregar (82. Hrenko Hrovatin), Osredkar (62. Strajnar); trener: Konjević

Interblock je s tretjo zaporedno zmago v RLL podaljšal niz neporaženosti na sedem tekem. Tokrat je na Ježici padel Roltek Dob.

Domači so zapretili že v četrti minuti, ko se je po podaji Alena Ćoralića sam v kazenskem prostoru znašel Žan Osredkar, a je streljal mimo gola. Tri minute kasnej tudi prva nevarna akcija gostov, streljal je Matjaž Gasior, domači vratar Domen Mrežar pa je ubranil njegov strel. Sledila sta dva nenatančan strela domačih od daleč, najprej v 21. minuti Ćoralić in tri minute kasneje še Blaž Babnik.

V 27. minuti pa vodstvo Interblocka. Podal je Oleksandr Sych, proti vratom pa je pobegnil hitri Oskar Kregar in mirno zaključil za 1:0. To je bil njegov prvi gol za IB. Nekaj minut kasneje še lepa priložnost za povišanje prednosti, lepo je preigralval Sych in pred vrati našel Osredkarja, ki pa mu je gostujoči vratar strel ubranil. Dve minuti pred odmorom je Mrežar ubranil še en strel Gasiorja in polčas so domači dobili z minimalno prednostjo.

V drugem delu je najprej potegnil in z razdalje streljal živahni Sych, ki pa je zgrešil vrata. Potem pa šok! Po prekršku Nika Drevenška je sodnik dosodil enajstmetrovko za goste. A je bil spet junak vratar Mrežar, ki je ubranil strel Nika Plavišiča Vajdeta in tako zaustavil še drug strel z bele točke v tej sezoni.

V 69. minuti je Kregarjev strel ubranil gostujoči vratar, v 80. minuti pa je bil razplet drugačen. Kregar je odbito žogo še drugič spravil v gostujočo mrežo in povišal na 2:0.

Dob bi lahko poraz ublažil v zadnji minuti tekme, a je Plavšič Vajde s prostega strela meril mimo gola in ostalo je pri 2:0.

Velja omeniti, da je prvič za člansko moštvo Interblocka zaigral 18-letni Andraž Paradiž, ki je v igro vstopil v drugem delu in tako vpisal svoj debitantski nastop.

 

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja