SML/SKL: Kadeti napolnili mrežo Triglava

21 May 2017 Objavil: 

V 25. krogu SML in SKL zmaga in poraz Interblocka proti Triglavu.

SML: Interblock : Triglav 2:3 (1:1)
Frelih (21), Shala (82)

Interblock: Cvijić, Strajnar, Muratagić (77. Zupančič), Stariha Laban, Švab, Filip (58. Mohorko), Frelih, Pušnik, Bašić, Veselaj, Korica (77. Shala); trener: Karapetrović

Mladinska ekipa je proti Triglavu doživela nesrečen poraz. Na začetku pa je kazalo, da bo razplet drugačen. Pritisk IB na začetku je v 21. minuti z vodilnim golom kronal France Frelih, ki je zadeč petič v sezoni in je drugi strelec moštva. Triglav pa je odgovoril, do polčasa izenačil in na začetku drugega dela po nesrečnem avtogolu Nejca Strajnarja povedel. Gostje so potem dobrih 15 minut pred koncem zadeli še tretjič, poraz pa je v 82. minuti omilil Agron Shala.

SKL: Interblock : Triglav 4:0 (0:0)
Čož (35, 71/11-m), Jusufagić (75), Drmaž (79)

Interblock: Krošelj, Delić, Pucelj, Pajnkihar, Ahmetaj, Klančar, Drmaž, Čufurović, Jusufagić (77. Hudin), Čož (81. Vešner Tičić), Kosi (79. Abazaj); trener: Lazić

Kadetska ekipa je proti Triglavu dosegla pomembno zmago za samozavest v zaključku sezone. V prvem delu ni kazalo na tako visok rezultat, Triglav je imel rahlo terensko premoč, zaključni streli pa so bili redki. No pet minut pred odmorom je Elvis Delić podal z desne strani, natančno pa je meril Matej Čož in zadel za 1:0.

V drugem polčasu je imel IB številne priložnosti. Prvo veliko je zapravil Anže Kosi, ki je že preigral gostujočega vratarja, a nato s strani streljal mimo praznih vrat. Po udarcih Demirela Jusufagića in Aldina Čufurovića mimo gola se je v 69. minuti po lepi podaji Čoža sam pred vrati gostov znašel še Anže Drmaž, a je tudi on streljal mimo vrat. Dve minuti kasneje pa po prekršu nad Kosijem enajstmetrovka za Ljubljančane, ki jo je zanesljivo izvedel Čož in zadel drugič na tekmi. Domačim se je potem odprlo, po podaji Drmaža je Jusufagić najprej prednost povišal, potem pa je kapetan Drmaž sam postavil piko na i s četrtim zadetkom v 79. minuti.

V zadnjem krogu sezone Interblock gostuje pri Gorici.

Foto: SPS

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja