SML/SKL: Proti Bravu štiri točke

27 August 2017 Objavil: 

V 4. krogu SML in SKL je Interblock proti Bravu vpisal zmago in remi.

SML: Bravo : Interblock 1:3 (1:1)
Kunič (30/11m), Vešner Tičić (76), Tomšič (80)

Interblock: Krošelj, Sojer, Perko, Stariha Laban, Pajnkihar, Drmaž (65. Vešner Tičić), Filip (85. Stožinič), Veselaj, Kunič (61. Maksimović), Kosi (71. Čufurović), Tomšič (87. Šokčević); trener: Karapetrović

Mladinci so proti Bravu prikazali odlično predstavo, drugič zapored osvojili tri točke, zmaga pa bi morala biti še višja. Po vodstvu domačih v 21. minuti je sledila velika priložnost IB, domači vratar je najprej z odlično reakcijo zaustavil udarec Domna Kuniča, potem pa je ubranil še strel Anžeta Kosija z bližine. Prav nad Kosijem so domači storili prekršek v kazenskem prostoru nekaj minut kasneje, Kunič pa je zanesljivo izvedel enajstmetrovko in izenačil. Do konca polčasa je domači čuvaj mreže odlično zaustavil še strela Kosija in Kuniča (tresla se je tudi vratnica), tik pred odmorom pa se je s sijajno reakcijo izkazal tudi vratar Interblocka Izidor Krošelj, ki je žogo po močnem strelu odbil v kot.

V drugem delu številne priložnosti za goste. Najprej je po lepi podaji Kosija domači vratar spet odlično reagiral po udarcu Kuniča. Ta je v naslednji akciji poskušal kar dvakrat, a so domači obakrat blokirali pred vrati. Kasneje je po vstopu v igro pobegnil tudi Niko Maksimović, a je zadel le zunanji del mreže. V končnici tekme pa je IB vendarle kornal premoč še z dvema goloma. Najprej je po odličnem prodoru Getuarja Veselaja zaključil Luka Vešner Tičić, štiri minute kasneje pa je po protinapadu natančno meril Kevin Tomšič in postavil končni rezultat srečanja.

SKL: Bravo : Interblock 1:1 (0:0)
Kovačič (81)

Interblock: Lubej Fink, Jamnik, Pestotnik, M. Mitrović, Pajmon, Gantar, D. Mitrović (41. Medica), Debeljak (41. Jerič (68. Jeneš)), Ristić (78. Kovačič), Bajrić (41. Rep), Zagorac; trener: Lazić

Domači so bili v prvem polčasu precej bolj podjetni, z nekaj dobrimi reakcijami pa se je izkazal vratar Interblocka Gal Lubej Fink. Najbližje golu za IB v prvem delu je bil Igor Ristić, ki je s prostega strela meril previsoko. V drugem delu je bila igra izenačena, Bravo pa je po protinapadu v 52. minuti povedel z 1:0. IB je potem prevzel pobudo, pritiskal, rezultat tega pa je bilo izenačenje v sodniškem dodatku. Po akciji Anžeta Pestotnika je svoj prvi gol v kadetski ligi zabil Ian Kovačič in Interblocku prinesel točko.

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja