Sezono odprli z zmago

28 August 2017 Objavil: 

Interblock je v 1. krogu Regionalne Ljubljanske lige v gosteh premagal Kresnice z 1:0.

RLL: Kresnice : Interblock 0:1 (0:1)
Bašić (11)

Interblock: Mrežar, Svilar, Gantar, Vrečič, Dobnikar (78. Osmičević), Bašić, Hokić (58. Jagodić), Karamatić, Husejnović, Brezovački (70. Zajc), Palčič (90. Bojović); trener: Perica

V prvem krogu nove sezone pod vodstvom novega trenerja Jedinka Perice so nogometaši Interblocka osvojili pomembne tri točke. Na gostovanju v Kresnicah je odločilni gol padel že v uvodu v srečanje. Amir Bašić je pritiskal na nasprotnikove branilce in v napako prisilil domačega vratarja Romea Krizmanića. Bašić je slabo izbito žogo prestregel in z domiselnim lobom zadel za 0:1. To je bil njegov prvi gol za člansko moštvo Interblocka.

V drugem delu je bila igra raztrgana, za Interblock pa je najlepši priložnosti zapravil debitant Žan Palčič, ki je najprej pobegnil in streljal čez vratar, potem pa po podaji Alena Osmičevića v končnici tekme sprožil še z glavo, a se je izkazal domači čuvaj mreže. Nevarni so bili tudi domači, najlepšo priložnost so zapravili po prodoru Damirja Čehića, ki je pred vrata poslal odlično podajo, a je v naletu prek vrat sprožil Lazar Milinković.

Interblock v naslednjem krogu v nedeljo doma gosti Belo krajino.

Foto: SPS

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja