Zmaga za skok na vrh

04 September 2017 Objavil: 

V 2. krogu Regionalne Ljubljanske lige je Interblock premagal Belo krajino s 3:0.

RLL: Interblock : Bela krajina 3:0 (3:0)
Husejnović (17), Ajkić (25, 36/11m)

Interblock: Mrežar, Lazić, Svilar, Drevenšek, Šušterišič (65. Brezovački), Karamatič (86. Zajc), Husejnović, Bašić (79. Dobnikar), Gantar, Ajkić (83. Jagodić), Palčič (86. Jamnišek); trener: Perica 

Nogometaši Interblocka so v drugem krogu nove sezone še drugič zmagali. Proti Beli krajini, ki je na prvi tekmi doma visoko ugnala Jevnico, so delo opravili že v prvem polčasu. Prvo priložnost je v 13. minuti po podaji Amirja Bašića zapravil Žan Palčič, ki je pobegnil a streljal čez gol. Že nekaj minut kasneje vodstvo Ljubljančanov. S kota je ostro pred vrata podal Denis Husejnović, gostujoči vratar Bojan Bruner pa je nespretno posredoval in žoga je končala v mreži. Husejnović je v 23. minuti meril še s prostega strela, a nekoliko nenatančno, potem pa je sledilo povišanje prednosti. Kombinirala sta Palčič in debitant Adis Ajkić, ki je na koncu mirno zaključil za 2:0 in zadel že na prvi tekmi v rdeči majici.

V 28. minuti je nevarno z roba kazenskega prostora sprožil še kapetan Luka Karamatić, a je žog zletela čez vrata. V končnici prvega dela pa so gostje v kazenskem prostoru nepravilno zaustavili Bašića, sodnik je dosodil enajstmetrovko, uspešen izvajalec pa je bil 21-letni Ajkić, ki je tako zabil še drugič na tekmi.

V drugem polčasu je bilo srečanje bolj izenačeno. Za goste sta nevarno poskusila Uroš Jotanović (dobro je odbil domači vratar Domen Mrežar) in Matej Gregorac, ki je streljal mimo vrat. Zmaga Interblocka pa bi lahko bila še izdatnejša. Dve lepi proložnosti je zapravil Palčič. Najprej je po odlični podaji Ajkića krenil sam proti vratom gostov, a je Bruner odbil v kot. V XX. minuti pa je visoko žogo ukradel Luka Gantar, Palčič pa je po njegovi podaji z roba kazenskega prostora sprožil mimo.

Interblock je zmagal še drugič zapored in v novi sezoni še ni prejel gola. V naslednjem krogu moštvo trenerja Jedinka Perice gostuje pri Dobu.

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja