U13: Domžale tokrat premočen nasprotnik

26 Marec 2018 Objavil: 

Selekcija U13 je pretekli vikend pričela s spomladanskim delom 1. lige Mlajši dečki. V 12. krogu se je tokrat srečala z NK Domžale A, vodilnim na lestvici.

Tekma se je odvijala v Športnem parku domžale, kjer pa se naši fantje žal niso izkazali. Prvi gol so prejeli že v 16. minuti, kateremu je zaradi močnega pritiska Domžalčanov v 26. minuti sledil še drugi in minuto zatem še tretji (avtogol), ki pa se je zgodil zaradi nepazljivosti in premajhne natančnosti naših igralcev. Do konca tekme so Domžalčani zadeli še trikrat in postavili visok končen rezultat. 

Končni rezultat: NK Interblock (0:6) NK Domžale 

NK Interblock: Polič, Bregovec, Todorović, Podjavoršek, Škerl, Vidmar, Majerič, Pušnik, Kojić, Zalaznik, Pance Kamenov, Žnidaršič, Malenšek.

"Spomladanski del prvenstva smo odprli z bledo predstavo. Dejstvo je, da je ekipa iz Domžale ena izmed najboljših v državi, a smo vseeno upali na kej več kot poraz. Premalo smo bili razpoloženi in če bomo želeli biti na naslednjih tekmah bolj konkurenčni, bomo morali pokazati več volje in tekmovalne energije."

trener U13, Aleš Mežnaršič 

Več informacij o tekmi. 

NK Interblock je trenutno na 10. mestu z 8 točkami.

28.3.2018 jih čaka naslednja tekma z NK Bravo Publikum A, ki je prav tako kot NK  Domžale trenutno v vrhu lestvice, in sicer na 4. mestu.

NK Interblock

Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
ID številka za DDV: SI 95605746
Matična številka: 5241308000

Socialna omrežja