VPIS MLADIH NOGOMETAŠEV

15_08_Vabilo_Vpis

NK Interblock velja za eno najboljših mladinskih nogometnih šol v Sloveniji. Do 12 leta se nogometaši učijo osnovnih nogometnih spretnosti, tako da ob privajanju na resno delo  tudi uživajo v nogometu. V starejših kategorijah imajo igralci, ki imajo ustrezne sposobnosti, možnost, da ob vodstvu strokovno usposobljenih trenerjev ob pridobivanju izkušenj v 1. slovenski kadetski in mladinski ligi napredujejo v prave nogometaše. Veliko igralcev mladinske nogometne šole NK Interblock je tudi v sezoni 15/16 članov slovenskih mladinskih državnih selekcij.

Treningi pod vodstvom izkušenih trenerjev, ki imajo ustrezne licence in pedagoške izkušnje, potekajo v mladinskem centru NK INTERBLOCK (Športni park Štefana Beleta, Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana) na mali in veliki umetni travi, v zimskem času pa v telovadnicah in nogometnih balonih.

Višina mesečnih vadnin je odvisna od števila treningov po posameznih selekcijah. Za najmlajše nogometaše, ki imajo nogometne aktivnosti trikrat tedensko,  vadnina znaša 35 EUR mesečno, za najstarejše, ki imajo nogometne aktivnosti praktično vsak dan, pa vadnina znaša 55 EUR mesečno. V vadnino je vključena zimska uporaba dvoran in balonov, kotizacija za tekmovanja ter prevozi in prehrana v tekmovanjih na državnem nivoju. Da bi omogočili igranje nogometa kar največ mladim nogometašem, smo se v NK Interblock odločili, da nogometašem iz socialno ogroženih družin, ki ne zmorejo plačevati celotnih vadnin, znižamo višino mesečnih vadnin.

Za vaša vprašanja vam je na voljo vodja mlajših selekcij g. Petar Džaferović (petar.dzaferovic@nkinterblock.com, GSM 041 882 859 ).

Vaše vprašanje nam  lahko pošljete tudi po mailu:

Trava

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 29 other followers