VPIS MLADIH NOGOMETAŠEV

Mladinska nogometna šola NK INTERBLOCK vpisuje mlade nogometaše, ki obiskujejo osnovno šolo (letnik 2009-2003).

NK Interblock velja za eno najboljših mladinskih nogometnih šol v Sloveniji. Do 12 leta se nogometaši učijo osnovnih nogometnih spretnosti, tako da ob privajanju na resno delo  tudi uživajo v nogometu. V starejših kategorijah imajo igralci, ki imajo ustrezne sposobnosti, možnost, da ob vodstvu strokovno usposobljenih trenerjev ob pridobivanju izkušenj v 1. slovenski kadetski in mladinski ligi napredujejo v prave nogometaše. Veliko igralcev mladinske nogometne šole NK Interblock je tudi v sezoni 13/14 članov slovenskih mladinskihdržavnih selekcij.

Treningi pod vodstvom izkušenih trenerjev, ki imajo ustrezne licence in pedagoške izkušnje, potekajo v mladinskem centru NK INTERBLOCK (Športni park Štefana Beleta, Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana) na mali in veliki umetni travi, v zimskem času pa v telovadnicah in nogometnih balonih.

Uspešnost dela z mladimi nogometaši dokazujejo tudi tekmovalni uspehi naših selekcij. V sezoni 13/14 starejše selekcije NK Interblock tekmujejo v najvišjih ligah Nogometne zveze Slovenije, pri mlajših selekcijah je NK Interblock na najmočnejšem slovenskem turnirju za kategoriji U11 i U13 CORDIAL CUP kot edini klub imel obe ekipi v polfinalu.

 

Cilj mladinske nogometne šole NK Interblock je vzgoja igralcev za članske ekipe. Tako v 1. SNL v sezoni 12/13 v različnih klubih igra veliko mladih igralcev, ki so se osnov nogometne igre naučili v mladinski nogometni šoli NK Interblock.

Višina mesečnih vadnin je odvisna od števila treningov po posameznih selekcijah. Za najmlajše nogometaše, ki imajo nogometne aktivnosti trikrat tedensko,  vadnina znaša 35 EUR mesečno, za najstarejše, ki imajo nogometne aktivnosti praktično vsak dan, pa vadnina znaša 55 EUR mesečno. V vadnino je vključena zimska uporaba dvoran in balonov, kotizacija za tekmovanja ter prevozi in prehrana v tekmovanjih na državnem nivoju. Da bi omogočili igranje nogometa kar največ mladim nogometašem, smo se v NK Interblock odločili, da nogometašem iz socialno ogroženih družin, ki ne zmorejo plačevati celotnih vadnin, znižamo višino mesečnih vadnin.

Ekipe mladinske nogometne šole v najvišjih ligah NZS  dosegajo odlične rezultate. V zadnjem obdobju so bile ekipe mladinske nogometne šole NK Interblock vedno v vrhu slovenskega nogometa. Več informacij o nogometni šoli NK Interblock je razvidno iz prispevka NZS:

Poleg igranja tekem v domačih ligah, se naše ekipe redno udeležujejo prijateljskih tekem in nogometnih turnirjev v tujini. Vzdušje z enega izmed turnirjev mladih nogometašev si lahko ogledate v spodnjem posnetku:

Za vaša vprašanja vam je na voljo vodja mlajših selekcij g. Petar Džaferović (petar.dzaferovic@nkinterblock.com, GSM 041 882 859 ).

Vaše vprašanje nam  lahko pošljete tudi po mailu:

Trava

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 26 other followers