Vpis nogometašev

NK Interblock velja za eno najboljših mladinskih nogometnih šol v Sloveniji. Do 12 leta se nogometaši učijo osnovnih nogometnih spretnosti, tako da ob privajanju na resno delo tudi uživajo v nogometu. V starejših kategorijah imajo igralci, ki imajo ustrezne sposobnosti, možnost, da ob vodstvu strokovno usposobljenih trenerjev ob pridobivanju izkušenj v 1. slovenski kadetski in mladinski ligi napredujejo v prave nogometaše. Veliko igralcev mladinske nogometne šole NK Interblock je tudi v sezoni 15/16 članov slovenskih mladinskih državnih selekcij.

Treningi pod vodstvom izkušenih trenerjev, ki imajo ustrezne licence in pedagoške izkušnje, potekajo v mladinskem centru NK INTERBLOCK (Športni park Štefana Beleta, Tesovnikova 54, 1000 Ljubljana) na mali in veliki umetni travi, v zimskem času pa v telovadnicah in nogometnih balonih.

Višina mesečnih vadnin je odvisna od števila treningov po posameznih selekcijah. V vadnino je vključena zimska uporaba dvoran in balonov, kotizacija za tekmovanja ter prevozi in prehrana v tekmovanjih na državnem nivoju. Da bi omogočili igranje nogometa kar največ mladim nogometašem, smo se v NK Interblock odločili, da nogometašem iz socialno ogroženih družin, ki ne zmorejo plačevati celotnih vadnin, znižamo višino mesečnih vadnin.

Za vaša vprašanja vam je na voljo vodja mlajših selekcij g. Petar Džaferović (petar.dzaferovic@nkinterblock.com, GSM 041 882 859).